Actualitate

FLORIN PIERSIC, în procese cu vecinii

Florin Piersic deţine mai multe proprietăţi imobiliare, dar preferă să locuiască, împreună cu soţia lui, Ana, la grămadă, cu nişte vecini care-i fac zile fripte, într-o vilă din Cluj.

FLORIN PIERSIC, în procese cu vecinii FLORIN PIERSIC, în procese cu vecinii

Florin Piersic deţine un apartament spaţios într-o vilă cochetă, proaspăt renovată, situată la numărul 5 al unei străduţe din cartierul Gruia, Cluj Napoca, oraş în care s-a stabilit de mai bine de 15 ani.

Potrivit romaniatv.net, cu toate că nu este certăreţ din fire, Florin Piersic (78 de ani) şi-a invitat vecinii de mai multe ori la tribunal, în urma unor neînţelegeri. Ultima dată, artistul a intrat în conflict cu familiile Orăşan şi Deszo, după ce a vopsit exteriorul casei şi a pus ţiglă nouă, lucrări plătite integral de el. După lupte seculare, Florin a reuşit, într-un final, să-i determine pe cârcotaşi să scoată bani din buzunar, pentru reparaţiile făcute. Mărgelatu a mai avut probleme cu colegii de palier şi din cauza unor spaţii comune din imobil.


Actorul i-a reproşat vecinei Ana Deszo, de la primul nivel al casei, că a pus monopol pe pivniţă, astfel că nu are unde să-şi pună, măcar într-un colţ, borcanele de murături. La rândul ei, femeia, care stă mai mult în Austria, l-a acuzat că-şi parchează maşina chiar sub geamul ei şi că i-a rupt trandafirii din curte.

Mai multe despre acest subiect : AICI

abonare newsletter