Timp Liber

Concertul Placido Domingo din Cluj, reprogramat pentru luna noiembrie

Concertul lui Placido Domingo, programat iniţial pentru luna februarie la Cluj-Napoca, a fost reprogramat pe 7 noiembrie.

Concertul Placido Domingo din Cluj-Napoca, reprogramat pentru luna noiembrie/Foto: Placido Domingo Facebook.com Concertul Placido Domingo din Cluj-Napoca, reprogramat pentru luna noiembrie/Foto: Placido Domingo Facebook.com

 

 


De asemenea, concertul programat în Capitală a fost reprogramat pentru luna noiembrie a acestui an. 

 


„Din păcate, din cauza unei bronşite acute cu care s-a confruntat maestrul Placido Domingo, starea de sănătate nu i-a permis să îşi onoreze angajamentele pentru aceste date. Înţelegem dezamăgirea pe care această veste o poate cauza şi ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat! Dorim să oferim un concert memorabil la cele mai înalte standarde, dar având în vedere agenda extrem de încărcată a artistului pentru acest an şi lipsa de disponibilitate a celor două săli, după numeroase discuţii şi încercări, am reuşit să stabilim noile date pentru concertele reprogramate: Bucureşti, Sala Palatului - pe 4 noiembrie şi Cluj, BT Arena pe 7 noiembrie”, informează organizatorii.

Biletele vor rămâne valabile. În cazul în care noile date nu sunt convenabile, se poate solicita rambursarea sumelor achitate accesând iabilet.ro/retur, se arată în comunicat.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Organizatori: Peste 70 mil. € au rămas în Cluj-Napoca, după Untold 2023. 1,8 mil. lei, investiți în Cluj Arena, Parcul Central și în Sala Polivalentă

abonare newsletter