Timp Liber

Prognoză meteo pentru Cluj. Temperaturi mai ridicate și zile ploioase.

Vremea este mai caldă în Cluj la începutul anului 2024.

Zile cu ploaie la început de 2024 / Foto: monitorulcj.ro arhivă Zile cu ploaie la început de 2024 / Foto: monitorulcj.ro arhivă

 

 


Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), vremea va fi mai caldă în zilele următoare, când se vor semnala și ploi.

 


Miercuri, 3 ianuarie, cerul va fi „mai mult noros”, potrivit meteorologilor, și se va semnala o ploaie slabă. Temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar cea minimă 1 de grad.

Situația este similară și joi, 4 ianaurie, când va ploua și cerul va fi noros. Temperatura maximă a zilei va fi tot de 8 grade Celsius, însă cea minimă va fi de 4 grade.


Conform meteorologilor ANM, cerul va fi „variabil” pe 5 ianuarie, temperatura maximă de 9 grade, iar cea minimă de 2 grade. Vremea este schimbătoare.

Pe 6 ianuarie cerul va fi parțial noros. Temeratura maximă a zilei va fi de 10 grade și cea minimă de 1 grad. Și pe 7 ianuarie cerul va fi parțial noros, temperatura maximă va fi de 10 grade, însă cea minimă va ajunge la 3 grade Celsius.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident în Băișoara. Un şofer a intrat cu mașina într-un stâlp. 4 adulți și doi copii, transportați la spital. FOTO

Anul 2023, cel mai cald an din istorie pentru România, cu o temperatură medie de 12,5 grade. Cel mai călduros Crăciun, cu maxima zilei de 17 grade Celsius.

Ultimele Stiri
abonare newsletter