Timp Liber

Urări de Sfântul Andrei 2023: mesaje și felicitări pe care le poți trimite sărbătoriților, pe 30 noiembrie

Aproape un milion de români poartă numele de Andrei sau Andrei. Află ce mesaje să le trimiți celor dragi de Sfântul Andrei 2023, cu ocazia onomasticii lor.

Mesaje de Sfântul Andrei 2023 / Foto: depositphotos.com Mesaje de Sfântul Andrei 2023 / Foto: depositphotos.com

 


În fiecare an, pe 30 noiembrie, creştinii îl sărbătoresc pe Sfântul Apostol Andrei. Sfântul Andrei este ocrotitorul României şi apostolul care a răspândit creştinismul pe teritoriul ţării noastre. Sfântul Andrei, „cel întâi chemat” la apostolie, era frate al lui Simon Petru, care s-a numărat, de asemenea, printre cei 12 apostoli ai Domnului. Sfântul Andrei, înainte de a deveni ucenic al lui Hristos, a fost ucenic al Sfântului Ioan Botezătorul.


 

Ziua de 30 noiembrie este trecută în calendarele bisericeşti ortodoxe cu literă roşie, ca o adevărată sărbătoare a creştinismului românesc.


CITEȘTE ȘI:
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei, pe 30 noiembrie. Ce este interzis să faci în această zi de sărbătoare

 

Aproape un milion de români își serbează onomastica, de Sfântul Andrei. Aproximativ 960.000 de persoane poartă numele de Andrei sau Andreea, şi derivate din acestea. Vă prezentăm în continuare câteva mesaje pe care le puteţi trimite celor care îşi serbează ziua de nume.


Urări de Sfântul Andrei 2023. Mesaje pentru Andrei și Andreea

  • „La mulți ani, Andrei! Îți doresc o zi de nume fericită și sper că vei petrece timp prețios alături de cei dragi!”
  • „De Sfântul Andrei, îți urez noroc, prosperitate și multă iubire! La mulți ani, Andreea!”
  • „Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți Ani Andrei/Andreea!”
  • „Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!”
  • „În această zi minunată, eu iți doresc să-ți trăieșți viața astfel încât să nu-ti pară rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit. Ești un suflet minunat. Îți urez un sincer “La mulți ani!”.”
  • „De ziua ta de nume îți doresc sănătate și noroc. Fiecare zi să înceapă cu o bucurie, fiecare clipă să îți aducă împlinire.”
  • „Azi fiind o mare sărbătoare, Sfântul Andrei şi ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, fericire, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor!”
  • „Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer La mulţi ani!”
  • „Apostulul Andrei să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!”

CITEȘTE ȘI:
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei, apostolul ocrotitor al României

 

  • „Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfântul Andrei!”
  • „Pentru că este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulţi ani, Andrei/ Andreea!”
  • „Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele. La mulţi ani, Andrei/ Andreea!”
  • „Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.”
  • „Scumpă Andreea, îţi doresc să îţi sărbătoreşti ziua numelui înconjurată de sănătate, fericire şi de privirile pline de iubire ale celor dragi ţie!”
  • „De Sfântul Andrei, fie ca cei dragi să te înconjoare cu caldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în braţele ei în acest moment special!”

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Prognoză meteo pentru următoarele zile, în Cluj. Temperaturile vor fi mai ridicate.

Cum ne protejăm de frig în minivacanța de 1 Decembrie. Recomandările specialiștilor clujeni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter