Timp Liber

Mergi în vacanță în Grecia în perioada următoare? GREVĂ generală la toate navele în 13 septembrie

O grevă generală la toate categoriile de nave este programată în Grecia pe 13 septembrie.

Navele grecești nu vor porni în larg în 13 septembrie. Foto: Pixabay Navele grecești nu vor porni în larg în 13 septembrie. Foto: Pixabay

 

 


Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Elenă că Federaţia Navală Panelenă a anunţat organizarea unei greve generale de 24 de ore, la toate categoriile de nave, în ziua de 13 septembrie.

 


Potrivit MAE, „cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106710035 şi Consulatului General al României de la Salonic: +302310340088, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă”.

„De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Republica Elenă: +306978996222 şi Consulatului General al României de la Salonic: +306946049076”, precizează Ministerul de Externe.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atenționare de călătorie MAE în Grecia: Pericol major de producere a incendiilor de vegetație

Un cioban a murit într-un incendiu devastator de pădure din Grecia. A încercat să-și salveze animalele

Doi soți români au MURIT într-un accident tragic pe autostradă, în Grecia! Copiii au ajuns la spital. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter