Timp Liber

Un preot, despre UNTOLD: „Cum poți sta o noapte întreagă acolo, poți sta și la biserică două ore” VIDEO

Preotul de la Mănăstirea Dumbrava a vorbit despre festivalul UNTOLD, despre care spune că „Dumnezeu nu e contra”.

Părintele Vasile de la Mănăstirea Dumbrava a vorbit despre UNTOLD la slujba de duminică / Foto: captură video Facebook - Mănăstirea Dumbrava Părintele Vasile de la Mănăstirea Dumbrava a vorbit despre UNTOLD la slujba de duminică / Foto: captură video Facebook - Mănăstirea Dumbrava

 

 


Părintele Ahim Vasile de la Mănăstirea Dumbrava a vorbit, în timpul slujbei de duminică, despre festivalul UNTOLD

Deși a adunat multe critici de-a lungul anilor, inclusiv afirmații aberante precum că festivalul clujean ar fi unul „satanic”, preotul de la Mănăstirea Dumbrava a arătat că nu este nimic greșit cu participarea la UNTOLD și a susținut că „Dumnezeu nu este contra”. 


Cu toate acestea, părintele Vasile a mai susținut și că „cine e bun de una, e un și de alta”. El spune că cine merge o noapte întreagă la UNTOLD, ar trebui să meargă și două ore la biserică:

„Dumnezeu nu e contra, dragii mei. Unii merg se distrează, mai ales cum e acum la noi în Ardeal, cum este acest festival. Nu-i contra Dumnezeu, toate le îngăduie, dar dacă dacă ești bun de una, de acolo trebuie să fii bun și de biserică. Cum poți sta o noapte întreagă acolo, poți sta aici o oră jumate, două. Poți să stai, că aici stai în casa lui Dumnezeu. Dacă acolo poți sta o noapte întreagă, atunci cine-i bun de una, e bun și de alta. Trebuie, dar nu fac o condamnare, ci vă conștientizez, dragii mei, că mai întâi este Dumnezeu și apoi toate celelalte. Toate sunt îngăduite, dar nu toate ni-s de folos. Așa spune”, a spus părintele duminică, 6 august.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Edy Chereji (Untold), despre concertul Gheboasă: „Nu ne putem preface că nu există un întreg gen muzical. Fiecare artist își asumă mesajele”

Ne vedem în 2024? Peste 420.000 de fani au fost în acest an la Untold. Ediția nr. 8 s-a încheiat

abonare newsletter