Timp Liber

Ultima zi de Untold ar putea să țină până luni la prânz! Armin van Buuren închide festivalul!

Unul dintre cei mai iubiți artiști din line-up-ul Untold, Armin van Buuren, se întoarce pe scena principală a festivalului. Ultima dată, show-ul lui la Untold a ținut peste 7 ore!

Unul dintre cei mai iubiți artiști din line-up-ul Untold, Armin van Buuren, se întoarce pe scena principală a festivalului. FOTO:  Facebook Armin van Buuren Unul dintre cei mai iubiți artiști din line-up-ul Untold, Armin van Buuren, se întoarce pe scena principală a festivalului. FOTO: Facebook Armin van Buuren

 

Artistul revine la festivalul său de suflet, așa cum a declarat în nenumărate rânduri. Armin van Buuren este unul dintre cei mai așteptați DJ de la Untold și promite că show-ul lui de pe mainstage va fi unul memorabil. 


Olandezul a fost prezent în line-up-ul festivalului încă de la prima ediție, din 2015. 

Armin van Buuren s-a aflat, pentru 21 de ani la rând, în lista primilor cinci DJ ai lumii si a reușit ca la fiecare apariție live pe Cluj-Arena să construiască o relație specială cu fanii festivalului Untold. 


La ediția aniversară din 2019, artistul a pregătit pentru fanii festivalului un show istoric de șapte ore și jumătate, în exclusivitate pentru Untold, care a debutat cu Imnul României, ,,Deșteaptă-te Române”. 

Programul zilei de duminică, 6 august, la Untold

Main Stage, Cluj Arena
Vama (ora 19.15), Ferg (ora 20.10), Years& Years (21:40), Fedde le Grand (ora 23.00), David Guetta (ora 1) și Armin van Buuren (ora 3)


Pe scena amplasată în fața Polivalentei vor cânta Puya, Macanache, Paraziții sau DUB FX.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Începe runda a treia de abonamente la UNTOLD 2023. Armin van Buuren și Imagine Dragons pe scena festivalului

POZA ZILEI. Armin van Buuren se pregătește de Untold! Artistul s-a vaccinat anti-COVID

Armin van Buuren și recitalul de la UNTOLD 2019 domină prestigiosul top Billboard!

abonare newsletter