monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Armin van Buuren și recitalul de la UNTOLD 2019 domină prestigiosul top Billboard!

Transmisiunea live a show-ului lui Armin van Buuren, de la ediția aniversară a festivalului UNTOLD, este pe primul loc în topul Billboard al celor mai urmărite video-uri live pe Facebook.

Armin van Buuren și recitalul de la UNTOLD domină prestigiosul top Billboard!

Topul este o recapitulare a celor mai vizionate stream-uri din luna august 2019 și urmărește show-urile transmise de artiști pe Facebook Live, măsurând cel mai mare reach și cele mai multe reacții la video-urile postate de aceștia. Topul e determinat de o formulă care îmbină reacții, comentarii, share-uri și vizualizări pe primele 7 zile de la transmisiunea live.

CITEȘTE ȘI: Armin, cu gândul tot la UNTOLD! Surpriza pentru festivalieri, stricată de ploaie


În primele 7 zile de la transmisiunea show-ului lui Armin van Buuren de la UNTOLD, acesta a fost vizualizat de peste jumătate de milion de oameni din întreaga lume. Astfel, Armin van Buuren a surclasat cu transmisiunea live de la UNTOLD artiști precum Alicia Keys, Slipknot, Post Malone, Keith Urban sau W&W.

CITEȘTE ȘI: Armin van Buuren a lansat videoclipul la imnul Untold 2019, filmat in totalitate la Cluj-Napoca!


UNTOLD este primul festival de muzică din lume care a transmis live show-urile artiștilor într-o producție multicameră 4K Ultra HD HDR (high dinamic range), cu tehnică de filmare de 50 de cadre pe secundă. Asta înseamnă că imaginile transmise au o claritate impecabilă, oferind o experiență cinematografică, cu foarte multe detalii de culoare, luminozitate, realism, specifice producțiilor de film. O producție similară va fi folosită anul viitor pentru transmiterea live a Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo și a campionatului de Formula 1.

CITEȘTE ȘI: Boc trage cortina peste UNTOLD 2019: „Faima bună a Clujului trece granițele Europei!”