Timp Liber

Tinerii au invadat Parcul Central. Primul care a intrat pe tărâmul magic Untold a fost un italian. „Clujul este un oraș minunat”. FOTO/VIDEO

Au așteptat un an pentru acest moment. Sute de tineri, veniți din toate colțurile lumii, au pășit pe tărâmul magic Untold. Primul care a intrat în festival a fost un tânăr din Italia, aflat pentru a doua oară la Cluj-Napoca.

Fericire pe chipul tinerilor care au pășit în universul Untold din Parcul Central. Foto: monitorulcj.ro Fericire pe chipul tinerilor care au pășit în universul Untold din Parcul Central. Foto: monitorulcj.ro

 

Porțile festivalului Untold s-au deschis, oficial, joi, la ora 16, când sute de tineri au „dat năvală” în Parcul Central. Fericirea li se citea pe față. Toți, la unison, spun că au așteptat acest moment de un an de zile.


CITEȘTE ȘI: Ce n-a văzut Clujul. Cea mai mare ediție Untold de până acum, muzica va răsuna până la 6 dimineața! Organizatori: Infuzie de 80 de milioane de euro pentru economia locală!

Cel mai norocos a fost un italian, Alessandro. El a fost primul căruia i s-a scanta brățara care i-a asigurat accesul în festival.

Alessandro, tânărul care a îndurat canicula să intre primul la Untold. Foto: monitorulcj.ro

 „Forța Napoli. Mă simt bine, particip al doilea an la Untold și sunt foarte fericit. Vreau să mă bucur de concerte și să mă simt bine. De abia aștept concertele artiștilor David Guetta, Salvatore Ganacci și, bineînțeles, Imagine Dragons, trupa mea favorită. Cluj-Napoca este un oraș minunat și sunt foarte fericit să mă aflu aici”, a spus Alessandro.


Tineri fericiți că au ajuns la Untold. Foto: monitorulcj.ro

Organizatorii Untold spun că ediția din acest an va avea cel mai mare număr de participanți de până acum. Joi, la ora 16, primii participanți vor păși în lumea magică Untold, iar concertele vor dura până la 6 dimineața.

Participanții la Untold au fost așteptați în Parcul Central pe ritmde tobe. Foto: monitorulcj.ro

În prima zi de festival, pe scena amplasată pe Cluj Arena vor cânta Irina Rimes, Ava Max, Bebe Rexha, Topic, Alok, Steve Aoki și Ksmhr. Concertele sunt programate să țină până la ora 6 dimineața. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sute de tineri au ajuns deja în Parcul Central la UNTOLD. Așteaptă să intre la festival. FOTO

A vrut să se simtă bine la Untold. Droguri găsite în bagajele unui francez pe Aeroportul Cluj

Cum va fi vremea la UNTOLD? Prognoza meteo pentru ziua de joi

Ultimele Stiri
abonare newsletter