monitorulcj.ro Menu

Scut în Parlament pentru corupţi

Cum au evoluat interesele şi atitudinea parlamentarilor, de la investirea lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte şi până în prezent?

Monica Macovei cere demisia lui Vosganian din Senat

Europarlamentarul Monica Macovei cere demisia lui Varujan Vosganian din Senat pentru că demisia acestuia din PNL nu este suficientă, atâta timp cât îşi păstrează imunitatea parlamentară.

Presiunile asupra justiţiei vor fi analizate de Inspecţia Judiciară

Din ce în ce mai mulţi politicieni se amestecă în justiţie şi acest lucru nu face altceva decât să decredibilizeze sistemul. Este ceea ce a considerat şi CSM care a decis joi să sesizeze Inspecţia Judiciară atât în cazul declaraţiilor făcute de Victor Ponta cu privire la ancheta referitoare la Lukoil, cât şi în cazul afirmaţiilor lui Traian Băsescu privind dosarul Microsoft şi ale lui Varujan Vosganian despre condamnarea lui Sorin Roşca Stănescu. Inspecţia Judiciară va analiza astfel dacă aceste declaraţii au afectat independenţa justiţiei.

Antonescu se substituie Justiţiei: Vosganian este nevinovat!

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, spune că îl consideră nevinovat pe ministrul Economiei, Varujan Vosganian, suspectat de complot şi subminarea economiei naţionale, pentru că a văzut în dosarul acestuia "o înşiruire de interpretări şi supoziţii" şi nicio dovadă concretă.

Boc: Videanu nu a făcut lobby pentru niciun om de afaceri

Fostul premier, Emil Boc afirmă că în Guvern s-au discutat doar chestiuni legate de măsurile anticriză şi nu a auzit niciodată în Guvern ca fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu să fi făcut lobby pentru vreun om de afaceri.