monitorulcj.ro Menu

Sâmbătă la Swimathon! 13 proiecte de caritate la cea de-a zecea ediție

În doar câteva zile clujenii sunt așteptați la bazin să sărbăttorească 10 ediții de Swimathon, înotul, comunitatea și proiectele frumoase care fac orașul să devină unul mai bun. 13 proiecte, un record comunitar, zeci de înotători și donații și o mână bună de ambasadori.

Valuri de bine la Swimathon 2019

Cea de-a zecea ediție a Swimathon va avea loc în data de 29 iunie la Complexul de Natație „Universitas” al Universității Babeș-Bolyai.

Fluier de start la Swimathon 2018

Sâmbătă are loc evenimentul Swimathon Cluj 2018 unde clujenii pot merge, împreună cu familia, la bazin pentru a sărbători înotul.

INTERVIU Neurologul Bogdan Florea: “Sunt aproximativ 400.000 de persoane cu epilepsie în ţară despre care se vorbeşte foarte discret”

În 11 iunie a avut loc la Târgu Mureș competiția de înot Swimathon, organizată cu scopul final de strângere de fonduri pentru cauze caritabile. Echipele participante la Swimathon Mureș 2017 au înotat pentru proiectul Telemedicină în Epilepsie, fondat de Asociația Lions Club Transilvania. Unul dintre participanţii la Swimathon a fost chiar inițiatorul proiectului, neurologul Bogdan Florea.