Actualitate

La cea de-a zecea ediție Swimathon s-au adunat 50.000 de lei pentru 13 proiecte caritabile

Clujenii au sărbătorit 10 ediții de Swimathon, înotul, comunitatea și proiectele frumoase care fac orașul să devină unul mai bun.

Sâmbătă, 29 iunie, 169 de clujeni au înotat pentru 13 proiecte caritabile în cadrul Swimathon. Astfel, 169 de înotători, 1457 de lungimi de bazin înotate, 13 ambasadori, 172 donatori individuali, 15 companii și organizații implicate au însemnat  53.824 lei adunați, până la data de 1 iulie. 

„A însemnat și oameni care dau suflet proiectelor și care cred în schimbări. Echipa Înotătorilor Speciali veniți de la București pentru a înota pentru Grădinița Malteză; Echipa Prietenii Domnului Căpitan de la centrele de zi nr. 1 și 2 pentru 65+ reACTIV; Echipa Splash care are cele mai multe ediții de Swimathon în bazin au înotat și anul acesta pentru cei de la Something New. Acestea au fost doar câteva dintre echipele care au făcut anul acesta valuri de bine pentru proiecte. Donațiile pentru cele 13 proiecte continuă până pe data de 12 iulie, iar tot ce trebuie să faceți este să intrați aici și să completați formularul. Ne vedem la anul cu o nouă ediție și mai multe valuri de bine. Vă puteți începe antrenamentele sau chiar cursurile de înot pentru că proiecte frumoase găsim noi”, au transmis oranizatorii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter