Actualitate

Sâmbătă la Swimathon! 13 proiecte de caritate la cea de-a zecea ediție

În doar câteva zile clujenii sunt așteptați la bazin să sărbăttorească 10 ediții de Swimathon, înotul, comunitatea și proiectele frumoase care fac orașul să devină unul mai bun. 13 proiecte, un record comunitar, zeci de înotători și donații și o mână bună de ambasadori.

Swimathon a oferit de-a lungul celor zece ediții un cadru unde pasionații de înot, ong-urile cu proiecte faine și clujenii să se întâlnească și să își lase amprenta în oraș și în viitorul acesteia. Prin acest eveniment plecat din Cluj-Napoca și a ajuns în mai multe colțuri ale țării,  Fundația Comuniatară Cluj creează un spațiu unde comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică în strângerea fondurilor pentru proiectele pe care le consideră relevante.

„Intră pe platforma noastră, swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro și donează pentru unul dintre proiectele înscrise. Garantăm că îți va fi greu să alegi! Ne vedem pe 29 iunie începând cu ora 9, la Complexul de Natație „Universitas” al Universității Babeș-Bolyai să dăm startul la bazine de bine! Intrarea este liberă, deci adună gașca și hai să faci galerie echipelor. Dacă vii poți ajuta unul dintre proiecte să câștige un premiu special pentru cei mai mulți susținători din tribună! Fă din sâmbăta ta mai mult decât o zi simplă”, au transmis organizatorii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter