monitorulcj.ro Menu

Festivalul berii în week-end la Cluj

Între 8-10 septembrie are loc cea de - a XIX - a ediție Septemberfest! Muzica alternativă, show-urile gastronomice, berea artizanală, jocurile de societate, târgurile handmade, și unul dintre cele mai frumoase parcuri de distracție din Transilvania vor face din acest weekend unul memorabil chiar pe platoul Sălii Sporturilor “Horia Demian”.

Se apropie cel mai așteptat festival al începutului de toamnă - GALERIE FOTO

Între 9-11 septembrie are loc cea de-a 18-a ediție Septemberfest! Muzica, show-urile gastronomice, berea artizanală, jocurile de societate, târgurile handmade, un cinematograf 7D și unul dintre cele mai frumoase parcuri de distracție din Transilvania vor face din acest weekend unul memorabil chiar pe platoul Sălii Sporturilor “Horia Demian”.

Ia-ți prietenii și vino la Septemberfest!

În periada 11 – 13 septembrie va avea loc cel mai vesel festival de bere din Transilvania - SEPTEMBERFEST, ajuns anul acesta la cea de-a XVII-a ediţie. Evenimentul se desfăsoară pe platoul Sălii Sporturilor din Cluj Napoca, intrarea fiind liberă.

Primul weekend din Septemberfest a debutat cu bere, concursuri și concerte - FOTO

Septeberfest 2014, cel mai mare festival de bere din Transilvania, a debutat weekendul trecut pe Platoul Sălii Sporturilor Horia Demian. Clujenii au avut ocazia să participe la concursuri cu premii în bere, să îşi achiziţioneze suveniruri hand mande sau să ia parte la concertele susţinute de mai multe formaţii româneşti.

SeptemberFest se pregătește de start

SeptemberFest, Festivalul pentru prieteni, ajuns la cea de-a XV-a ediţie, se va desfăşura în perioada 27-29 septembrie 2013 pe platoul Sălii Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca.