monitorulcj.ro Menu

Actualitate

A început Septemberfest! Ce puteți face la cel mai longeviv festival al Clujului?

În perioada 6-9 septembrie are loc cel mai vesel festival de bere din Transilvania - SEPTEMBERFEST, ajuns anul acesta la cea de-a XVII-a ediţie. Evenimentul se desfășoară pe platoul Sălii Sporturilor din Cluj Napoca, intrarea fiind liberă.

Anul acesta, Septemberfest împlinește 20 de ani de existență. A rezistat, în ciuda schimbărilor de preferințe și în ciuda apariției altor festivaluri, reușind să devină o tradiție în viața clujenilor.

Parcul de distracţii pentru copii, zona de relaxare cu DJ de pe malul Someşului, berăria tradiţională şi concertele în cort sunt atracţiile festivalului. Atmosfera din cortul berăriei va fi întreţinută zilnic de coverband-ul casei, Septemberfest Band.

De asemenea, pe scena festivalului vor urca vineri, 7 septembrie, Desperado şi Jagermeister Brass Band, sâmbătă, Ducu Bertzi, iar duminică, Semnal M. Pe lângă scena principală din cort, în ultimii ani, o nouă zonă a început să se dezvolte în cadrul festivalului.

Este vorba de scena de lângă Someş cunoscută ca "By the River Stage". În acest an, publicul se va putea bucura de prezenţa unor DJ precum Julian M, Vlad Bretan, Dodo, Socol, Blanilla, Le Minion, Le Xi, Muri, DigitaLove, Randon Brandon, V.R.G, Musai și Volt.