monitorulcj.ro Menu

Mai mulți directori din Cluj de la Remarul și de la CFR sunt cercetați de DNA Cluj pentru dare și luare de mită și spălare de bani

Direcția Națională Anticorupție Cluj a dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, pe numele mai multor directori din cadrul firmei S.C. Remarul 16 Februarie S.A., S.N.T.F.C. CFR Călători S.A., S.C. Transferoviar Grup S.A. Cluj Napoca și a directorului Sucursalei Regionale de Căi Ferate SRCF Galați (C.R.E.I.R. Galați) pentru dare și luare de mită în formă continuată, spălare de bani și instigare la abuz în serviciu.

Omul de afaceri Călin Mitică, reţinut pentru 24 de ore

Procurorii DNA au dispus reţinerea pentru 24 de ore a omului de afaceri Călin Mitică, care controlează SC Remarul 16 Februarie şi SC Transferoviar Grup, în urma audierilor care au avut loc marți seara la sediul DNA Cluj, în dosarul de corupţie în care au avut loc mai multe percheziţii, inclusiv la CFR Călători și CFR Marfă.

Omul de afaceri Călin Mitică, la sediul DNA Cluj, unde va fi audiat

Omul de afaceri Călin Mitică a ajuns, marţi seară, la sediul DNA Cluj, iar surse judiciare spun că el urmează să fie audiat în dosarul de corupţie în care au avut loc mai multe percheziţii, inclusiv la CFR Călători, CFR Marfă, SC Transferoviar-punctul de lucru din Bucureşti şi Remarul 16 Februarie.

Ce a mai rămas din Remarul?

Producătorul clujean Remarul 16 Februarie vinde ce poate, inclusiv apartamente, în speranţa unei redresări.