monitorulcj.ro Menu

PMP Cluj anunță candidatul pentru comuna Cojocna

Beldean Romulus-Remus este candidatul la Primăria Cojocna din partea Partidului Mișcarea Populară. Un candidat cu profil antreprenorial care cunoaște soluțiile ce trebuie aplicate pentru îmbunătățirea vieții locuitorilor comunei Cojocna.

PMP Cluj anunță candidatul pentru comuna Beliș

PMP Cluj intră în cursa pentru administrația locală a comunei Beliș împreună cu Ispas Mihai. Candidatul PMP vine cu un program axat pe dezvoltarea economică a comunei prin fonduri europene și parteneriate cu investitori.

PMP Cluj este alături de medicii din județ

De la începutul stării de urgență, Filiala Partidului Mișcarea Populară Cluj s-a alăturat luptei împotriva COVID-19 prin acțiuni umanitare, prin care să ajute medicii din prima linie.

Theodor Paleologu dorește reforma Constituției

La Cluj-Napoca, alături de senatorul Vasile-Cristian Lungu, președinte PMP Cluj, candidatul Theodor Paleologu la funcția de președinte al României și-a reafirmat dorința de a purta discuții serioase despre modificarea Constituției României cu o formă mai specifică și concretă.

Eugen Tomac: „Avem o ţară confiscată de un om condamnat”

Preşedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a atacat dur, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj-Napoca, actuala guvernare. PMP Urmărește crearea unei majorități parlamentare care să voteze demiterea Guvernului Dăncilă.