monitorulcj.ro Menu

Oleleu sau Seplecan. Sentința în procesul pentru şefia CJ Cluj, săptămâna viitoare. Argumentele incredibile prin care avocaţii lui Oleleu au încercat amânarea sentinţei

Un nou termen de judecată a avut loc miercuri dimineaţa la Tribunalul Cluj acolo unde se judecă procesul în care prefectul judeţului Cluj Gheorghe Vuşcan a atacat în contencios administrativ hotărârile privind debarcarea lui Ioan Oleleu din funcţia de vicepreşedinte al CJ Cluj şi numirile lui Mihai Seplecan în funcţia de vicepreşedinte, respectiv preşedinte al CJ Cluj. Avocaţii lui Oleleu au invocat în faţa instanţei motive incredibile în încercarea de a amâna pronunţarea, făcându-l pe avocatul lui Seplecan, Ovidiu Podaru să afirme că procesul este “aberant”.

Clujul rămâne în continuare blocat. O nouă amânare în procesul pentru şefia Consiliului Judeţean Cluj. Oleleu ţine strâns de scaun

Războiul pentru fotoliu de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj s-a mutat în sala de judecată. Mihai Seplecan a apărut miercuri dimineaţă în faţa judecătorilor de la Tribunalul Cluj pentru un nou termen în procesul în care prefectul judeţului Cluj Gheorghe Vuşcan a atacat în contencios administrativ hotărârea prin care Ioan Oleleu a fost eliberat din funcţia de vicepreşedinte al CJ Cluj, hotărârea prin care Mihai Seplecan i-a luat locul, dar şi hotărârea de numire a lui Mihai Seplecan în funcţia de preşedinte al CJ Cluj.

Alegeri prezidenţiale. Prezenţa la vot în judeţul Cluj la ora 19.00 a depăşit 50%

Prezenţa la vot, la nivelul judeţului Cluj, la alegerile prezidenţiale, era, la ora 19.00, de 50,48% din numărul alegătorilor înscrişi pe listă a anunţat, duminică, preşedintele Biroului Electoral Judeţean (BEJ), Monica Trofin. În judeţul Cluj au fost 602.620 de alegători înscrişi pe listele electorale permanente şi 654 de secţii de votare amenajate - cu una mai mult ca la alegerile europarlamentare -, dintre care 287 deschise în mediul urban şi 367 în mediul rural.

Alegeri prezidenţiale. Câţi clujeni au ieşit la vot până la ora 16.00. Număr foarte mare de persoane pe listele suplimentare

Prezenţa la vot, la nivelul judeţului Cluj, la alegerile prezidenţiale, era, la ora 16.00, de 34,28% din numărul alegătorilor înscrişi pe listă, din care 34,91% în mediul urban şi 32,98% în rural, a anunţat, duminică, preşedintele Biroului Electoral Judeţean (BEJ), Monica Trofin. În judeţul Cluj sunt 602.620 de alegători înscrişi pe listele electorale permanente şi 654 de secţii de votare amenajate - cu una mai mult ca la alegerile europarlamentare -, dintre care 287 deschise în mediul urban şi 367 în mediul rural.

Alegeri prezidenţiale. O ştampilă dintr-o secţie de vot din Cluj-Napoca a DISPĂRUT

Biroul Electoral Judeţean a fost sesizat duminică că dintr-o secţie de votare a dispărut o ştampilă de vot. Sesizarea a fost făcută de ACL Cluj şi se referă la faptul că la secţia nr. 2, localizată la Colegiul Economic Iulian Pop, strada Emil Isac, nr. 19 din municipiul Cluj-Napoca a dispărut o ştampilă de vot.