Actualitate

Alegeri prezidenţiale. O ştampilă dintr-o secţie de vot din Cluj-Napoca a DISPĂRUT

Biroul Electoral Judeţean a fost sesizat duminică că dintr-o secţie de votare a dispărut o ştampilă de vot. Sesizarea a fost făcută de ACL Cluj şi se referă la faptul că la secţia nr. 2, localizată la Colegiul Economic Iulian Pop, strada Emil Isac, nr. 19 din municipiul Cluj-Napoca a dispărut o ştampilă de vot.

„Am sesizat poliţia, din păcate şi ei au conformat că ştampila lipseşte. Urmează să fie identificat făptuitorul şi se va merge în continuare cu patru ştampile până la terminarea procesului de vot. Se face menţiune despre dispariţia ştampilei în procesul verbal de stabilirea rezultatelor”, a declarat Monica Trofin, preşedinta BEJ Cluj.

Preşedintele secţiei de votare nr. 2, Elena Rusu, a declarat că ştampila a dispărut în intervalul orar 12.30 - 12.55, fiind făcute demersuri pentru recuperarea acesteia. „Cred că ştampila a fost luată de cineva din greşeală, verificăm pe camerele de supraveghere. Secţia funcţionează în continuare, avem patru ştampile cu menţiunea «Votat», faţă de cinci câte am primit iniţial”, a spus Rusu.


În judeţul Cluj au fost organizate 654 de secţii de votare.

abonare newsletter