monitorulcj.ro Menu

Lady Gaga va inaugura un muzeu dedicat lui Michael Jackson

Lady Gaga va inaugura un muzeu dedicat cântăreţului Michael Jackson, în care vor fi expuse obiecte în valoare de 2 milioane de dolari ce au aparţinut megastarului, pe care artista americană le-a cumpărat după decesul tragic al acestuia.

Medicul lui Michael Jackson a fost eliberat luni din închisoare

Medicul Conrad Murray, condamnat în noiembrie 2011 la patru ani de închisoare pentru omucidere involuntară, după decesul cântăreţului american Michael Jackson, în 2009, a fost eliberat luni din închisoarea din Los Angeles, după mai puţin de doi ani de ispăşire a acestei pedepse.

Află ce planuri avea Michael Jackson înainte de a muri

Michael Jackson dorea să rămână în memoria publicului nu în calitate de cântăreţ, ci în calitate de vedetă de cinema, potrivit unor note descoperite de curând în jurnalul secret al celebrului artist american.

Fiul lui Michael Jackson depune mărturie la tribunal, în procesul cu AEG Live

Prince Jackson, fiul cel mare al cântăreţului Michael Jackson, va fi următorul martor care va depune mărturie în procesul intentat de familia Jackson companiei AEG Live, miercuri, la o zi după ce fanii "regelui muzicii pop" au comemorat patru ani de la moartea idolului lor, conform Mediafax.ro.