Actualitate

Află ce planuri avea Michael Jackson înainte de a muri

Michael Jackson dorea să rămână în memoria publicului nu în calitate de cântăreţ, ci în calitate de vedetă de cinema, potrivit unor note descoperite de curând în jurnalul secret al celebrului artist american.

Ajuns la vârsta de 50 de ani şi devenit celebru graţie muzicii sale, Michael Jackson mărturisea în jurnalul său: "Dacă nu mă concentrez asupra filmului, atunci nu voi rămâne în memoria oamenilor".

Celebrul cântăreţ admira foarte mult starurile care cântau şi dansau pe marele ecran în epoca de aur a Hollywoodului, precum Gene Kelly şi Fred Astaire, şi dorea să imite succesul acestora, conform dailymail.co.uk.


Totodată, megastarul a scris că îşi doreşte să ajungă "mai bun decât Kelly şi Astaire, care erau cei mai buni din toate timpurile".

Totodată, jurnalul dezvăluie cât de mult depindea megastarul de medicul său Conrad Murray care îi administra medicamente pentru a-l ajuta să adoarmă.


"Conrad trebuie să muncească mai mult. Nu se poate să fiu obosit după injecţia care îmi induce atât de importantul somn Rim (sic!)", scria megastarul.

Michael a scris şi despre planurile sale de viitor.


"Regele muzicii pop" dorea ca producătorii de pe Broadway să creeze o piesă de teatru despre viaţa lui, pentru ca el să poată să devină "primul artist multimiliardar-actor-regizor".

În realitate însă, acesta datora fiscului american, în acea perioadă, multe milioane de dolari.


Michael Jackson plănuia, totodată, să lanseze o linie de produse, inclusiv băuturi răcoritoare şi prăjituri.

Michael Jackson a scris aceste fraze în jurnalul său secret cu doar câteva luni înainte de a muri pe 25 iunie 2009 la vârsta de 50 de ani în urma unei supradoze de propofol.


Avocaţii mamei sale, Katherine Jackson, doresc ca aceste pasaje din jurnalul artistului american să fie admise ca probe în procesul intentat organizatorului de concerte AEG.

Ultimele Stiri
abonare newsletter