monitorulcj.ro Menu

Cordoş îi cere explicaţii lui Grapini

Senatorul PSD de Cluj Alexandru Cordoş îi cere explicaţii ministrului delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, referitoare la Codul fiscal.

Ministrul Maria Grapini își critică guvernul

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, a declarat marţi că poate să intre în Cartea Recordurilor prin poziţia unicat a unui ministru care vine şi spune în public ce prost este Guvernul din care face parte, şi că membrii acestuia nu înţeleg mediul de afaceri.

Cine mai știe astăzi meserie?

Ministrul delegat pentru IMM-uri, mediu de afaceri şi turism, Maria Grapini, a declarat, joi, la Constanţa, că a încheiat un protocol cu ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, pentru ca cifra de şcolarizare să fie micşorată la universităţile de stat, în condiţiile în care absolvenţii îngroaşă rândurile şomerilor, şi să crească la şcolile de meserii.

Daniel Buda cere demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului

Daniel Buda a cerut demisia lui Victor Ponta şi a întregului Guvern nemulţumit de faptul că acesta a adoptat în Guvern proiectul de lege privind exploatarea de la Roşia Montană, după care a declarat că în calitate de parlamentar va vota împotriva proiectului.