monitorulcj.ro Menu

Festivalul SoNoRo revine la Cluj

Cea de-a zecea ediție a festivalului SoNoRo ajunge la Cluj-Napoca în perioada 13-15 noiembrie. Ediția aniversară cuprinde 18 concerte, cu piese atent selectate, inspirate de tărâmul viselor și al visurilor, și titluri sugestive, precum: “Journal of Dreams”, “The Night Vision”, “The Dreamers”, “Il Sogno”, “Spoken Dreams”, “Mozart: Radiography of Dreams”.

Bogdan Ota revine la Cluj-Napoca pentru a-și lansa cel de-al doilea album, „Revelations”

Pianistul și compozitorul Bogdan Ota revine în concert pe scena Operei Naționale Române, pe data 10 noiembrie, de la ora 20:00, pentru a-și lansa la Cluj-Napoca, așa cum a promis, cel de-al doilea album, intitulat “Revelations”. În binecunoscutul stil al artistului, spectacolul va oferi din nou sunet și videoproiecții de înaltă definiție, lumini și efecte speciale.

Morcheeba va lansa un nou album

Grupul Morcheeba, care a susţinut în luna iunie, un concert la festivalul Electric Castle de la Bonţida, în judeţul Cluj şi care are în spate o carieră de peste 18 ani şi a vândut milioane de albume pe plan mondial va lansa cel de-al optulea material discografic de studio, intitulat "Head Up High", pe 14 octombrie. Formaţia britanică are în spate o carieră de peste 18 ani şi a vândut milioane de albume pe plan mondial.