monitorulcj.ro Menu

Ionuţ Ţene va fi audiat de Comisia de Disciplină a Primăriei Cluj-Napoca pentru acuzaţii de extremism şi xenofobie

La cinci luni după ce activistul clujean Szakats Istvan a depus o plângere disciplinară împotriva șefului Biroului învățământ, cultură, culte, sport din cadrul primăriei Cluj-Napoca Ionuț Țene, acuzându-l de simpatii legionare, exprimate public, contrar prevederilor Legii funcționarului public, acesta va fi audiat de Comisia de Disciplină a Primăriei Cluj-Napoca.

Primăria a convocat Comisia de Disciplină în cazul Ionuț Țene

Campania inițiată acum câteva luni pe site-ul de-clic.ro, formulată ca o scrisoare deschisă adresată primarului Emil Boc, a solicitat ca Primăria Cluj-Napoca și Comisia sa de Disciplină să investigheze compatibilitatea activității publicistice a lui Ioan Vasile Țene cu statutul său de funcționar în cadrul instituției pe care Emil Boc o conduce.

Artiștii clujeni au umor. Ce a apărut vineri pe râul Someș: "Boc, nu-l mai Țene că ne scufunzi". Reacția UDMR

La Podul Garibaldi și la Podul Elisabeta din Cluj-Napoca au fost expuse, vineri, două instalații identice, create de un grup de artiști din Cluj, afișând un fotomontaj reprezentându-i pe primarul Emil Boc și pe Ionuț Țene, șeful Biroului învăţământ, cultură din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, alături de inscripția "Boc, nu-l mai Țene că ne scufunzi".

Ionuț Țene, viitorul șef al Biroului învățământ, cultură și culte? Scrisoare deschisă către Boc: Fără funcții de conducere, nici măcar temporar

Activistul civic Szakáts István a inițiat o campanie sub forma unei scrisori deschise adresată primarului Emil Boc, prin care îi solicită acestuia ca Ionuț Țene să nu îi fie încredințate funcții de conducere, nici măcar temporar. Campania vine în uma unor speculații potrivit cărora Emil Boc ar vrea să-l numească pe Ionuț Țene ca șef al Biroului învăţământ, cultură, culte, sport, societate.