monitorulcj.ro Menu

(P) Renumitul brand italian Stefanel a deschis un magazin în Iulius Mall Cluj

Oferta de shopping din Iulius Mall Cluj s-a îmbogăţit cu unul dintre cele mai apreciate branduri pe piaţa fashion internaţională: Stefanel. Renumitul retailer italian de îmbrăcăminte este mai aproape de iubitorii de modă şi stil din regiune, noul magazin ocupând o suprafaţă de 70 mp la parterul Iulius Mall Cluj.

Luna reducerilor la Clujana

Clujana a intrat în luna reducerilor. Pe tot parcursul lunii august preţurile la colecţia de primăvară-vară sunt cu 40% mai mici, atât în magazinele Clujana cât şi online.

Clujana îşi deschide magazin la Zalău

Societatea Clujana va inaugura cel de-al cincilea magazin de încălţăminte în cadrul mall-ului Activ Plaza din Zalău. Evenimentul va avea loc sâmbătă dimineaţa de la ora 10.00.

FOTO: H&M a inaugurat aseară, la Cluj, într-un cadru restrâns, secţiunea de decoraţiuni

Retailerul suedez a adus la Cluj, în cadrul magazinului din Polus colecţiile de decoraţiuni interioare H&M Home. Noua secţiune a fost inaugurată ieri, în cadrul unei seri VIP la care au participat aproximativ 100 de invitaţi, printre care s-au numărat şi câţiva designeri cunoscuţi, cum ar fi Elena Basso Stănescu, profesor al Universităţii de Arte şi Design (UAD).