Actualitate

FOTO: H&M a inaugurat aseară, la Cluj, într-un cadru restrâns, secţiunea de decoraţiuni

Retailerul suedez a adus la Cluj, în cadrul magazinului din Polus colecţiile de decoraţiuni interioare H&M Home. Noua secţiune a fost inaugurată ieri, în cadrul unei seri VIP la care au participat aproximativ 100 de invitaţi, printre care s-au numărat şi câţiva designeri cunoscuţi, cum ar fi Elena Basso Stănescu, profesor al Universităţii de Arte şi Design (UAD).

Lansarea pentru public a colecţiilor va avea loc mâine, de la ora 11:00. Retailerul va oferi vouchere de 30 de lei la cumpărături de peste 150 de lei şi carduri de cumpărături de 50 de lei primilor clienţi.

România printre primele ţări unde se vând decoraţiunile H&M

Retailerul a lansat conceptul de decoraţiuni interioare în 2009 şi, într-un interval de patru ani, a fost introdus pe noi pieţe. Acum, H&M Home este disponibil în 10 ţări, România numărându-se printre primele din lume care găzduieşte colecţiile.


Magazinul din Polus este al doilea din ţară unde se găseşte şi gama de decoraţiuni.

Suedezii privesc „cu optimism” vânzările de la Cluj

„Suntem optimişti în ceea ce priveşte vânzările pe care le va realiza acest nou departament la Cluj. Sunt colecţii mult aşteptate de către public şi este normal să ne aşteptăm să fie bine primite. Afacerile noastre au crescut în România în fiecare an cu 10-15%, credem că ne vom încadra în continuare pe aceeaşi linie”, a declarat pentru Monitorul de Cluj, Andreia Urzică, PR manager, H&M România.


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter