monitorulcj.ro Menu

Clădirea liceului din Florești încă nu este gata. Cuibus: „Șansele să funcționeze un liceu la 5 km de Cluj sunt minime”

În urmă cu șase luni, primarul comunei Florești, Horia Șulea, promitea că tinerii din localitate și împrejurimi vor avea propriul lor liceu. Clădirea trebuia să fie gata în luna octombrie, însă Inspectoratul Școlar Județean Cluj încă așteaptă să poată să pună în funcțiune liceul. Însă speranțele că floreștenii vor fi tentați să-și dea copiii la școală în localitate sunt destul de mici.

Politicienii visează cu ochii deschiși. Problema metroului, adusă în discuţie, din nou, de primarii din Cluj și Florești

Traficul din Cluj s-ar decongestiona prin construirea unui metrou pe traseul Florești - Jucu, dar până atunci va apărea o linie dedicată de transport pe DN 1, în Florești. Este promisiunea făcută de primarul Floreștiului, Horia Șulea. De cealaltă parte, Primăria Cluj nu este în stare să termine la timp un pod sau să lărgească o stradă, dar viceprimarul visează că se va plimba în metrou sau în monorail.

Buda candidează (ca de fiecare dată) singur şi… câştigă

Liberalii clujeni au duminică alegeri interne pentru şefia organizaţiei judeţene. Ca şi la alegerile pentru filiala municipală, în cursa pentru cea mai înaltă funcţie s-a înscris un singur candidat: Daniel Buda. Europarlamentarul clujean candidează singur, exact ca în 2010 şi în 2013.