Politică

Primarul din Florești candidează pentru un nou mandat. Ce le-a transmis acesta floreștenilor?

Horia Șulea și-a depus vineri, 14 august, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Florești, însă în calitate de independent.

Primarul din Florești candidează pentru un nou mandat. Ce le-a transmis acesta floreștenilor? Primarul din Florești candidează pentru un nou mandat. Ce le-a transmis acesta floreștenilor?

 

Nu doar Emil Boc candidează pentru un nou mandat la Primăria Cluj-Napoca, vineri, 14 august, Horia Șulea și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Florești, însă de această dată în calitate de candidat independent, după despărțirea de Partidul Național Liberal.


„Dragii mei floreșteni,

Astăzi mi-am depus candidatura ca independent pentru funcția de primar al comunei Florești. Sunt omul potrivit pentru Florești și am dovedit acest lucru.


Alese mulțumiri tuturor din echipa mea (tineri frumoși și plini de energie, persoane mature și cu experiență) care au ținut să îmi fie alături în aceste momente speciale. Știu că mulți alții au fost alături de mine printr-un gând bun.

Oameni și nu partide! Continuăm împreună!”, le-a transmis acesta locuitorilor comunei.


Citește și:

Emil Boc și-a depus candidatura pentru Primăria Municipiului Cluj-Napoca!

 


Candidații PRO România Cluj au depus primii dosarele de candidaturi pentru alegerile locale din 27 septembrie, pentru Consiliul Județean Cluj și președinte al Consiliului Județean Cluj

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter