monitorulcj.ro Menu

Programul Rabla pentru electrocasnice. Vezi când începe.

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, va deschide, joi, sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în Programul Rabla pentru electrocasnice 2019, finanţat de Ministerul Mediului prin Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Ameninţările ministrului Mediului. Clujul va rămâne fără drumuri, şcoli şi spitale dacă se declanşează procedura de infringement în domeniul deşeurilor

Ministrul Mediului Graţiela Gavrilescu a declarat luni la Cluj că dacă autorităţile nu se vor trezi în “al 12-lea ceas”, problemele vor fi “de altă natură”, iar penalităţile care vor trebui plătite în cazul declanşării procedurii de infringement va lăsa judeţul Cluj fără drumuri, şcoli şi spitale.

Ce-l...grija pe competentul Tişe în timp ce Clujul se sufocă cu gunoaie

Foarte vocal imediat după ce prefectul Clujului Aurel Cherecheş a semnalat prezenţa levigatului scurs în urma alunecărilor de deşeuri de la Pata Rât, începând un război al declaraţiilor, acum, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, nu a scos nicio vorbă după ce a fost luat la rost de ministrul Mediului Graţiela Gavrilescu.

Consiliul Judeţean Cluj are termen 6 luni să finalizeze Centrul de Deşeuri. Mesajul Ministrului Mediului pentru Alin Tişe şi Mariana Raţiu: “Să plece acasă”

Ministrul Mediului Graţiela Gavrilescu a dat termen Consiliului Judeţean de 6 luni să finalizeze Centrul de Deşeuri. Ea a reamintit că judeţul Cluj a returnat 20 de milioane de euro pentru “incompetenţa cu care Consiliul Judeţean a gestionat banii publici” şi le-a transmis un mesaj atât preşedintelului CJ Cluj, Alin Tişe, cât şi managerului de proiect la Centrul de Deşeuri, Mariana Raţiu, că dacă nu sunt în stare să gestioneze problema “să plece acasă”.

Ministrul Mediului “a şters pe jos” cu Boc şi Tişe după ce a văzut dezastrul de la Pata Rât. DIALOG SAVUROS - VIDEO

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a vizitat luni dimineaţă zona de la Pata Rât unde s-a acumulat levigat pe trei hectare, dar şi Centrul de Deşeuri, şi s-a scandalizat de ce a văzut. A pus tunurile atât pe primarul Emil Boc, care a fost de faţă, cât şi pe preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, care a fost ferit de furia ministrului, prin neprezentare. În schimb, Gavrilescu s-a luat la harţă cu managerul de proiect de la Centrul de Deşeuri, Mariana Raţiu.