monitorulcj.ro Menu

Bucureștenii se dau pe brazdă și recunosc: Clujul i-a luat fața Capitalei

În urma filmulețului de prezentare a realizărilor lui Emil Boc după doi ani de mandat, un bucureștean a scris un articol în care face o comparație între realizările primarului Clujului și cele ale Gabrielei Firea. Cu toate că mai este mult de lucrat în Inima Ardealului, s-au făcut destule până acum pentru ca bucureștenii să fie invidioși.

Firea vrea să îl facă cetăţean de onoare pe Tibi Ușeriu. „Nu mă voi prezenta la festivităţi”

Reacţie neaşteptată a lui Tibi Uşeriu la propunerea Primăriei Bucureştiului de a-i acorda titlul de cetăţean de onoare al Capitalei. „Dacă în Consiliul General se va vota acordarea acestui titlu, nu îl voi refuza, din respect pentru toţi bucureştenii, dar nu mă voi prezenta la ceremonia de decernare şi nici la alte festivităţi”, a scris Uşeriu pe Facebook.

OPINIE. Suprarealitate sau/și post-adevăr în justiție

Am făcut această asociere (între suprarealitate și/sau post-adevăr) prima dată într-o intervenție publică, dar pentru mine sensul nu e epuizat și nu mă pot deloc dumiri dacă cele două (în situația dată) sunt alternative sau complementare.

“Un bucureştean puţin invidios pe clujeni”. Regizorul emisiunii „Cronica cârcotaşilor”: „La Cluj e Untold, la Bucureşti vom avea festival cu manele şi mici. Plecăm toţi la Cluj”

Regizorul emisiunii „Cronica cârcotaşilor”, Silviu Iliuţă, critică dur pe blogul său politica Gabrielei Firea privind concertele din zona centrală, dând ca exemplu festivalul Untold. „La Cluj e distracţie. 60 000 de oameni aseară la Untold”, în timp ce „La Bucureşti e linişte, tanti Firea. Exact asa cum v-aţi dorit”, scrie Iliuţă.