monitorulcj.ro Menu

De ce spun clujenii că oraşul pute

O problemă sesizată destul de des în ultima perioadă este modul în care sunt ridicate deşeurile menajere de către firmele de salubritate. Clujenii spun că angajaţii acestor firme sunt neglijenţi şi nu curăţă în urma lor astfel că pe stradă rămâne o dâră de lichid care se scurge din containere, ceea ce face ca tot oraşul să pută.

Munţi de gunoaie între blocurile de pe Calea Floreşti. Adevărate focare de infecţii lângă locurile de joacă - FOTO

Problema depozitării deşeurilor în municipiul Cluj-Napoca este departe de a fi rezolvată. Munţi de gunoaie la mai multe puncte de colectare a deşeurilor de pe Calea Floreşti. După felul cum arată zona, se pare că au trecut săptămâni de când firmele de salubritate au fost ultima dată să ridice gunoiul care s-a extins şi pe carosabil. Mirosul este insuportabil şi ce este mai grav, locurile de joacă sunt înconjurate de gunoaie şi încet, încet, se transformă în adevărate focare de infecţii.

Firmele de salubritate promit deszăpezire ca la carte

Cele două firme de salubritate Brantner Veres și Rosal au prezentat în această dimineață utilajele pentru deszăpezire. 668 de străzi sunt cuprinse în programul de deszăpezire, cu 11 mai multe decât anul trecut.