Educație

De ce spun clujenii că oraşul pute

O problemă sesizată destul de des în ultima perioadă este modul în care sunt ridicate deşeurile menajere de către firmele de salubritate. Clujenii spun că angajaţii acestor firme sunt neglijenţi şi nu curăţă în urma lor astfel că pe stradă rămâne o dâră de lichid care se scurge din containere, ceea ce face ca tot oraşul să pută.

De ce spun clujenii că oraşul pute De ce spun clujenii că oraşul pute

Maşinile care ridică gunoiul lasă după ele o dâră de putoare şi zeamă de la deşeurile menajere. Clujenii se arată nemulţumiţi de modul în care se ridică gunoiul şi cer conducerii Primăriei să se facă ceva. Oamenii dau ca exemplu alte oraşe europene unde străzile sunt spălate peste noapte.

“Oraşul pute! Vă rog sesizaţi pe cei de la salubrizare că absolut de fiecare dată când trece maşina de gunoi, indiferent în ce cartier şi pe ce stradă, tot oraşul miroase a gunoi. Nu înţeleg de ce nu spală în urma lor că toată mizeria curge din maşinile alea. În fiecare zi văd chestia asta, chiar şi azi când am trecut prin centru (Kogălniceanu, zona pietonală) tot drumul era pătat şi miroase groaznic. Iar asta se întâmplă peste tot, am observat şi când am fost în alte cartiere. Ştiu că e treaba salubrizării, dar vă rog spuneţi-le. În Roma şi Barcelona se inundă străzile în fiecare dimineaţă, aşa se curăţă. Noi nu curăţăm nimic, din contră.Lăsăm să pută până la prima ploaie. Oraş jegos”, i-a scris un clujean primarului Emil Boc pe un site pentru sesizări şi reclamaţii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter