monitorulcj.ro Menu

Monica Macovei despre condamnarea lui Voiculescu: „Dreptatea, legea și justiția au învins astăzi încă o dată”

Europarlamentarul român Monica Macovei consideră că verdictul dat vineri de judecătorii Curții de Apel București în cazul procesului privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare este unul coret, acesta fiind o dovadă a facpului că „avem în România judecători și procurori profesioniști și integri”.

Dosarul ICA, finalizat după nouă ani

Mediafax a realizat cronologia procesului privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) după nouă ani în care dosarul a fost închis şi redeschis, trimis de la Tribunalul Bucureşti la instanţa supremă de mai multe ori, în funcţie de statutul lui Dan Voiculescu.

Verdictul în dosarul ICA va fi anunţat azi, la ora 14.00

Decizia finală în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) va fi anunţată vineri, la ora 14.00, în ședință publică. de Curtea de Apel Bucureşti, Dan Voiculescu şi ceilalţi inculpaţi urmând să afle atunci dacă vor merge sau nu la închisoare.

Cererea lui Dan Voiculescu de strămutare a dosarului ICA, judecată vineri

Cererea lui Dan Voiculescu de strămutare a dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare, de la Curtea de Apel Bucureşti la o altă instanţă, se judecă în vineri, după ce instanţa supremă a admis cererea de preschimbare a termenului care fusese stabilit la 24 septembrie.