Actualitate

Verdictul în dosarul ICA va fi anunţat azi, la ora 14.00

Decizia finală în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) va fi anunţată vineri, la ora 14.00, în ședință publică. de Curtea de Apel Bucureşti, Dan Voiculescu şi ceilalţi inculpaţi urmând să afle atunci dacă vor merge sau nu la închisoare.

Ziua pronunţării a fost anunţată, joi, după ce avocaţii inculpaţilor au depus la instanţă concluziiile finale, în scris.

Omul de afaceri, Dan Voiculescu, a declarat, vineri dimineaţă, la sediul IPJ Ilfov, că până la 34 de ani a trăit cu soţia şi cu doi copii în condiţii rele, cu WC în curte, iar la penitenciar nu are cum să fie mai rău de atât.


De asemenea, omul de apaceri a mai spus, întrebat de jurnaliști cum și-a petrecut seara de joi, înainte de ziua în care se va pronunţa sentinţa în dosarul ICA, că a mâncat varză cu cârnaţi, a băut vin, s-a uitat la emisiunea lui Mihai Gâdea şi s-a culcat, dormind bine, dovadă că nu e speriat.

Marţi, la ultimul termen al procesului, Dan Voiculescu a susţinut că rechizitoriul dosarului ICA este "incorect" şi "bazat pe falsuri, nu pe probe" şi că întreaga urmărire penală s-a făcut în lipsa sa pentru că timp de un an şi trei luni a fost "vânat" de procurori, fără a fi chemat la DNA.


Gheorghe Mencinicopschi a spus că nu vrea ca familia sa să ajungă în stradă, Corneliu Popa a rugat instanţa să ţină cont că are o fetiţă cu probleme de sănătate, iar Sorin Pantiş a susţinut că în dosarul ICA nu există prejudiciu, în ultimul cuvânt dat inculpaţilor în dosarul ICA

Ultimele Stiri
abonare newsletter