monitorulcj.ro Menu

LISTA MINIŞTRILOR din Guvernul Tudose. Nume noi în Executiv

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, miercuri, lista cu miniştrii din Guvernul Tudose, fiind înregistrată o singură abţinere, a deputatului PSD Nicolae Bănicioiu, care este şi vicepreşedinte al partidului.

Discuţiile interne ale liderilor PSD în perioada Ordonanţei 13 şi a protestelor. Cum a ordonat „Daddy” Dragnea lupta PSD: Vreau un miting pentru apărarea României

Deşi în repetate rânduri a declarat că nu va accepta organizarea unor contramanifestaţii, după declanşarea protestelor masive de stradă în urma adoptării OUG 13 de către Guvernul Grindeanu, Liviu Dragnea a avut, în seara de 31 ianuarie, un alt discurs faţă de liderii din partid, cu care discuta pe Whatsapp, conform jurnaliştilor de la Rise Project.

“Radarul pădurii” s-ar putea extinde

Ministrul delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Doina Pană, a declarat sâmbătă, la Bistrița, că va propune extinderea sistemului "Radarul pădurii" și în alte domenii, principalul vizat fiind cel al balastierelor.

Festivalul Usturoiului, în locul unde s-a născut legenda lui Dracula

Târg de alimente tradiţionale, obiecte vestimentare specifice portului popular, un concurs culinar care are ca regulă de bază includerea usturoiului printre ingredientele folosite de participanţi sunt doar câteva din activităţile care se desfăşoară la Festivalul Usturoiului din Pasul Tihuţa, aflat la a doua ediţie.

Macovei, mesaj dur pentru Ponta, după episodul ”Fă, Doina”

Europarlamentarul Monica Macovei publică, pe blogul personal, un text dur la adresa premierului Victor Ponta, acuzându-l pe acesta că a oferit un spectacol grotesc și nu mai are milă decât de baronii PSD care au probleme în justiție.