Politică

Ponta, către ministrul Pană: "Tu ce faci, fă, Doina aici? Aveai chef de nişte inundaţii?"/ Ponta: E clar că nu i-am zis "fă"

Premierul a reacţionat după ce presa a relatat că, marţi, la Beiu (Teleorman) i s-ar fi adresat ministrului Pană spunând: "Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?"

Premierul Victor Ponta a declarat că a verificat înregistrarea discuţiei avute cu ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, marţi, la Beiu, şi că este clar că nu i s-a adresat acesteia cu termenul de "fă", adăugând că nici nu băuse whiskey şi nici nu venise "de pe vapor", scrie Mediafax.

"Dumneavoastră, multă răbdare şi mult calm. Am văzut astăzi că m-am adresat injurios la adresa doamnei ministru Pană. Nici nu băusem whiskey, nici nu veneam de pe vapor. Nu folosesc termenul de «fă», m-am uitat pe înregistrare şi e clar că nu am zis aşa, dar nu contează, contează că, orice vom face, unii o să ne înjure. Important este să faceţi lucruri, sunteţi miniştri, trebuie să vă faceţi datoria şi să nu plecaţi urechea la cei care ne înjură că facem", a spus Ponta miniştrilor, în şedinţa de guvern. Premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, au mers, marţi, în localitatea Beiu, judeţul Teleorman, unde au vizitat mai multe zone inundate şi au discutat cu oamenii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter