monitorulcj.ro Menu

Profesor din Cluj, decorat de președintele țării

Profesori de limba și literatura română au fost decorați miercuri, la Palatul Cotroceni, de președintele Klaus Iohannis, care le-a mulțumit acestora pentru contribuția avută la formarea tinerilor.

Klaus Iohannis l-a decorat pe şeful IPJ Cluj Tudor Grindean pentru "rezultate remarcabile obţinute în activitatea profesională"

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 6 februarie, un decret de decorare. Printre persoanele care au primit decoraţii se numără şeful IPJ Cluj Tudor Grindean, care se află în centrul unui scandal după ce cinci infractori au reuşit să evadeze la interval de câteva zile din arestul IPJ, dar şi generalul Ion Burlui, care şi-a dat demisia de la şefia Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), după ce a fost acuzat că nu a intervenit în timp util la tragedia aviatică din Apuseni.

Comitetul Olimpic Român va primi decoraţia "Nihil Sine Deo" din partea Regelui Mihai I

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român va fi decorat, marţi, 2 decembrie, de către Regele Mihai I, cu prilejul împlinirii a o sută de ani de la înfiinţare, a declarat principele Radu, luni seară, la gara Băneasa, la finalul călătoriei-simbol pe care Familia Regală a făcut-o cu trenul, de Ziua Naţională a României.