monitorulcj.ro Menu

Un sucevean a fost prins fără bilet pe troleibuz la Cluj şi a plătit 35 de lei bilet cu suprataxă. Ce pretenţii are de la primarul Emil Boc şi CTP

Un sucevean, care a fost prins circulând fără bilet, a dat în judecată Compania de Transport Public Cluj-Napoca, după ce a plătit 35 de lei pentru un bilet de călătorie eliberat în troleibuz de către controlorii CTP. Acum, el vrea să demonstreze în instanţă că, de fapt, biletul reprezintă o amendă deghizată, iar Compania de Transport încasează ilegal banii din suprataxa de călătorie.

Panică în autobuz. Doi controlori din Cluj, ATACAŢI cu un pistol cu ELECTROŞOCURI şi spray PARALIZANT

Scene de groază s-au petrecut luni după amiaza într-un autobuz aparţinând Companiei de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca, după ce doi controlori au fost atacaţi de un individ care circula fără bilet. Pentru a scăpa de amendă, bărbatul a folosit un spray paralizant şi un pistol cu electroşocuri. De aici până la o panică generală printre călători nu a fost decât un singur pas.

RATUC a ANULAT amenda de 100 de lei primită de un tânăr care circula fără bilet

Horia Mogoşan, tânărul sancţionat contravenţional cu 100 de lei după ce a fost prins circulând fără bilet pe mijloacele de transport din Cluj-Napoca de Sfântă Mărie deoarece casele de bilete erau închise, a primit vineri dimineaţa un răspuns din partea conducerii RATUC prin care era informat că amenda i se anulează.

Amendat de controlorii RATUC, după ce nu a găsit nicio casă de bilete deschisă

Un clujean a fost amendat, joi dimineaţă, cu 100 de lei, de către controlorii RATUC, după ce a fost prins circulând fără bilet. Tânărul se apără şi spune că nu a găsit nicio casă de bilete deschisă şi că nu este normal să primeşti amendă dacă nu ai posibilitatea să-ţi achiziţionezi un bilet. Reprezentanţii Primăriei spun că amenda este legală şi tânărul ar fi trebuit să caute o casă de bilete deschisă.