monitorulcj.ro Menu

De ce a fost achitat Marian Oprişan. Motivarea sentinţei

Marian Oprișan a fost achitat de Judecătoria Cluj-Napoca, în dosarul de corupție în care a fost cercetat și judecat vreme de opt ani de zile. Principalul motiv pentru care instanţa a decis să-l achite: acuzațiile aduse de procurorii anticorupție au fost interpretate în mod greșit.

Judecător de la Judecătoria Cluj-Napoca, AUDIAT la DNA

Judecătorul Lucian Buta de la Judecătoria Cluj-Napoca, care trebuie să se pronunțe în dosarul în care Marian Oprișan este acuzat de fapte de corupție, a fost audiat la DNA în dosarul expertelor corupte, dosar care are strânsă legătură cu dosarul baronului de Vrancea.

Marian Oprișan acuză procurorul de caz că "pune presiuni" pe magistraţii care judecă procesul în care este inculpat. Pronunţarea sentinţei, AMÂNATĂ din nou

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, califică decizia procurorului de caz "de a da un comunicat de presă referitor la trimiterea în judecată a experților din dosarul aflat înainte de pronunțare" drept "un nou episod de punere a presiunii pe instanța de fond și de apel" în dosarul în care președintele CJ este judecat la Cluj-Napoca. Între timp, magistraţii de la Judecătoria Cluj-Napoca au amânat, din nou, pronunţarea sentinţei pentru vineri.

Expertele contabile din dosarul lui Marian Oprişan au fost arestate

Tribunalul Bucureşti a decis, duminică, arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor două experte contabile din dosarul lui Marian Oprişan, acuzate că au stabilit împreună cum vor aborda expertiza, astfel încât să îi favorizeze pe inculpaţii din dosar.

Procesul lui Marian Oprişan de la Judecătoria Cluj-Napoca a fost din nou AMÂNAT

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea Marian Oprişan s-a prezentat joi la Judecătoria Cluj-Napoca în procesul în care este judecat pentru abuz în serviciu, fals şi uz de fals. La al 30-lea termen de judecată, judecătorul a amânat cauza solicitând efectuarea unei expertize contabile. Procesul lui Oprişan a avut joi un nou termen, după ce termenul anterior a fost pe 22 mai.

Procesul lui Marian Oprișan se reia la Judecătoria Cluj-Napoca

Președintele Judecătoriei Cluj-Napoca, judecătorul Lucian Marian, a declarat că procesul în care este judecat președintele Consiliului Județean (CJ) Vrancea, Marian Oprișan, are un nou termen pe 10 iulie, după ce termenul anterior a fost pe 22 mai.