monitorulcj.ro Menu

Revoluția fiscală lasă găuri în bugetul Primăriei Cluj-Napoca

Revoluţia fiscală le ia din bani nu doar românilor de rând, ci şi primăriilor. Reducerea impozitului pe venit de la 16 la 10%, de la 1 ianuarie, a tăiat zeci de milioane de euro din bugetele autorităţilor locale. Edilul Clujului estimează o pierdere de aproape 30 de milioane de euro.

Cluj Arena, oficial în FALIMENT!

Consiliul Judeţean dă undă verde intrării societății Cluj Arena în faliment la 8 luni după ce aceeași instituție a decis rezilierea asocierii cu societatea care administra stadionul. “Nu a mai fost respectat scopul pentru care CJ s-a asociat cu Cluj Arena SA, respectiv realizarea de profit pentru ambii asociaţi”, și-a justificat Tișe decizia.

Eternul abonat la banii clujenilor, Decebal Cotoc, nu va vedea niciun ban în 2017 de la Primărie

Eternul abonat la banii clujenilor, Decebal Cotoc, nu va mai primi anul acesta finanțare nerambursabilă de la bugetul local pentru evenimentele pe care le organizează, care mai de care mai discutabile. După ce fundația pe care o conduce, J.M. Keynes, a cerut cei mai mulți bani de la bugetul local, 2,5 milioane de lei, Primăria Cluj-Napoca a tăiat-o de pe lista de finanțări.