monitorulcj.ro Menu

La două săptămâni după bătaia cu săbii din clubul Romantic, agresorul nu a fost prins de poliţişti

În dimineaţa zilei de 26 ianuarie, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin serviciul unic de urgenta 112, despre faptul că, în incinta unui local public din municipiul Cuj-Napoca a izbucnit un scandal. Doi bărbaţi au fost bătuţi de un tânăr de 29 de ani în clubul Romantic. La acea dată agresorul a fugit şi, în continuare, este căutat de poliţişti.

Un alt scandal în faţa clubului Nox de pe strada Bucureşti: Un client a fost lovit în cap cu o crosă de golf. Clubul a fost ÎNCHIS

După scandalul din 25 noiembrie cu săbii şi cuţite din faţa clubului Nox de pe strada Bucureşti, un alt scandal a avut loc sâmbătă noaptea în acelaşi loc. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat un tânăr de 32 ani din Cluj-Napoca care s-a deplasat în acest local unde a agresat o persoană.

VIDEO: Bătaie cu SĂBII şi CUŢITE în centrul Clujului - UPDATE

Bătăie ca în vestul sălbatic pe strada Bucureşti din centrul municipiului Cluj-Napoca. Doi fraţi au fost arestaţi pentru o perioadă de 29 de zile, după ce au provocat un imens scandal folosind un cuţit şi o sabie pentru a-şi ataca adversarii.