Actualitate

Fiul lui Gore a înjunghiat un bodyguard de la Scutul Negru într-un club de manele FOTO

Fiul interlopului Gore, Sami David, a înjunghiat un agent de securitate de la firma Scutul Negru. Incidentul a avut loc miercuri noaptea în clubul de manele Romantic din centrul Clujului.

Reprezentanţii IPJ Cluj anunţă că fiul lui Gore este cercetat pentru tentativă de omor. Deocamdată, Sami David nu a fost depistat de poliţişti.

“La data de 26 iunie, ora 04:07, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată telefonic prin 112 despre faptul că într-un local public situat pe strada Bucureşti din Cluj-Napoca a avut loc o altercaţie. Din primele verificări rezultă că, pe fondul unor altercaţii verbale, un bărbat de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a fost agresat fizic de un tânăr pe care nu îl cunoştea. Tânărul, folosind un obiect tăietor-înţepător (cuţit), i-ar fi cauzat bărbatului leziuni în zona abdomenului care necesită circa 40 de zile de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanţii IPJ Cluj.


Bărbatul de 27 de ani a fost transportat la unitatea de primi urgenţe pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, persoana implicată a fost identificată ca fiind un tânăr de 20 de ani din Cluj-Napoca, în cauză efectuându-se demersurile necesare în vederea depistării acesteia.


Cercetările se continuă pentru documentarea întregii activităţi infraţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente, pentru comiterea unei tentative la infracţiunea de „omor”.

Tatăl  lui Sami, interlopul clujean Marius David, cunoscut mai bine sub numele de Gore, a fost condamnat în aprilie 2012 la 12 ani de închisoare cu executare pentru tentativă de omor.


În 2011, Gore a înjunghiat un brancardier la Unitatea de Primiri Urgenţe din Cluj-Napoca. În urma loviturii, lama cuţitului i-a trecut bărbatului prin biceps, a intrat în torace şi i-a rupt două coaste.

În august 2011, imediat după incident, Gore susţinea că a fost posedat de Satana când l-a înjughiat pe brancardier.

Ultimele Stiri
abonare newsletter