Actualitate

La două săptămâni după bătaia cu săbii din clubul Romantic, agresorul nu a fost prins de poliţişti

În dimineaţa zilei de 26 ianuarie, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin serviciul unic de urgenta 112, despre faptul că, în incinta unui local public din municipiul Cuj-Napoca a izbucnit un scandal. Doi bărbaţi au fost bătuţi de un tânăr de 29 de ani în clubul Romantic. La acea dată agresorul a fugit şi, în continuare, este căutat de poliţişti.

Doi agenţi de pază de la Scutul Negru au fost răniţi grav după ce tânărul de 29 de ani i-a tăiat cu sabia. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, între cei doi bărbaţi şi un tânăr de 29 ani ar fi avut loc un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, iar acesta i-a agresat, provocându-le leziuni la nivelul capului şi membrelor.

“Poliţiştii au intervenit la locul indicat, unde au identificat doi bărbaţi agresaţi, de 31 şi respectiv 41 ani. Persoanelor rănite li s-a acordat primul ajutor la faţa locului, ulterior fiind transportaţi la UPU 1 Cluj-Napoca pentru acordarea îngrijirilor medicale”, se arăta în comunicatul de presă al IPJ Cluj de la acea dată.


În continuare, poliţiştii desfăşoară cercetări pentru identificarea şi prinderea tânărului care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

“Agresorul a părăsit localul şi este suspectat de poliţişti de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj. Tânărul a fost identificat dar nu am reuşit prinderea lui. Este dat dispărut. În continuare poliţiştii desfăşoară activităţi pentru prinderea lor. Nu putem preciza dacă se află sau nu în Cluj-Napoca”, au declarat surse din Poliţie.


Tânărul care i-a tăiat cu sabia pe cei doi agenți Scutul Negru  în clubul Romantic, a mai avut probleme cu legea. Flaviu Breaz a mai devastat în 20 ianuarie un magazin în Florești.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au declarat că cercetările sunt în curs, nicio altă informaţie neputând fi făcută publică până la finalizarea dosarului.


În noiembrie 2013, şeful IPJ Cluj, Tudor Grindean, preciza că judeţul Cluj se numără printre cele mai sigure judeţe din ţară.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter