monitorulcj.ro Menu

Macingo a comis-o din nou. După bătaia de la Mociu, când judecătorii au decis rearestarea lui, a mai agresat alţi doi tineri în Mărăşti

Poliţiştii l-au reţinut, pentru 24 de ore, pe Alexandru Macingo după ce ar fi tulburat liniştea şi ordinea publică în cartierul Mărăşti şi ar fi agresat doi tineri. Faţă de acesta, instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru 25 de zile. Aceeaşi instanţă a hotărât şi miercuri să-l rearesteze după ce Macingo a fost implicat într-o bătaie la discoteca din Mociu.

EXCLUSIV Vasile Morovan, “Mânzul” cu pumnii de oțel

Vasile Morovan a furat meserie de la Francisc Vaștag, Leonard Doroftei și Mihai Leu, foştii săi colegi și prieteni de la loturile naţionale. Fostul boxer clujean, poreclit și “Mânzul“, deține titlul de “Maestru al sportului”.

Boxerul clujean care s-a JUCAT "loveşte şi fugi" a fost arestat preventiv

Alexandru Macingo, comparat de mulţi cu Mike Tyson, pentru talentul său de a lovi fulgerător, a fost arestat pentru 30 de zile, după ce s-a jucat violentul joc "loveşte şi fugi". Macingo este acuzat că nu a respectat condiţiile din ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Săptămâna Patimilor, sub semnul agresivităţii

Oamenii au tendinţa să copieze comportamentul persoanelor publice şi modelele promovate în mass-media. Ultimele zile au stat sub semnul agresivităţii în Cluj-Napoca, fie că vorbim de conflicte verbale dure, fie că vorbim despre lovituri sau îmbrânceli.

Hercz îi ia apărarea lui Macingo: „A intrat într-o gașcă de tineri rău famați. Ei îl influențează negativ”

Alexandru Macingo, împreună cu câțiva prieteni de-ai săi, au băgat în spital mai mulți tineri doar pentru… amuzament! Boxerul de 16 ani riscă astfel să-și pericliteze cariera sportivă, una înfloritoare. Pugilistul este multiplu campion național la juniori și are șanse mari să cucerească un nou tilu în cadrul Finalei Campionatului Național, care se desfășoară în aceste zile la Cluj.