monitorulcj.ro Menu

Administrator de firmă, cercetat pentru evaziune fiscală de peste 100.000 lei

Luni, 17 noiembrie, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, s-a dispus urmărirea penală faţă de administratorul unei societăţi comerciale din Cluj-Napoca, care este suspectat că ar fi folosit în interes personal creditul firmei, cauzând un prejudiciu de peste 100.000 lei.

O firmă acuză poliţiştii de abuzuri: Angajaţii au fost ameninţaţi, terorizaţi, li s-a confiscat telefonul şi permisul de conducere FOTO

Scandal între Poliţia Cluj şi administratorii unei brutării din Săvădisla după ce poliţiştii de la investigarea fraudelor (SIF) au descins la sediul firmei de unde au ridicat 4 tone de marfă şi au aplicat şi o amendă contravenţională. Reprezentanţii brutăriei îi acuză pe poliţişti de grave abuzuri. “E strigător la cer” spune Oana Hărţău, administratorul firmei.

Angajatul Primăriei Floreşti care a aprobat construirea unei policlinici şi a unei vile pentru tatăl său a pierdut procesul cu ANI

În iulie 2013, Agenția Națională de Integritate a constatat că un funcţionar public din cadrul Primăriei Floreşti a încălcat regimul juridic privind conflictul de interese în materie administrativă și penală. Ieri, magistraţii Curţii de Apel Cluj au respins contestaţia făcută de angajatul primăriei împotriva raportului ANI.