monitorulcj.ro Menu

Alin Tișe, cine minte, ăla e!

Consiliul Județean insistă că nu are nicio vină în ceea ce privește dezastrul sistemului de colectare selectivă a gunoaielor din Cluj. Dar îi pute orice articol în care se menționează problemele de colectare și stocare a deșeurilor. Clujul riscă să se îngroape în gunoaie, dar se pare că doar nouă, jurnaliștilor, ne pasă.

Consiliul Judeţean Cluj, plăţi de mii de euro la final de an pentru Centrul de Deşeuri

Centrul de Deşeuri, faimoasa investiţie a Consiliului Judeţean Cluj, nu va fi gata nici anul viitor, la 8 ani de la debutul proiectului. Acum, forul judeţean mai plăteşte aproape 30.000 de euro din banii clujenilor pe nişte “servicii” care vor întârzia proiectul cu încă un an. În 2017, Alin Tişe anunţa că lucrările au intrat “în linie dreaptă”, finalizarea acestora urmând a avea loc anul acesta.

Alin Tişe susţine că lucrările la Centrul de Deşeuri se apropie de final. DUPĂ 6 ANI DE ÎNTÂRZIERE şi la o VALOARE DE PATRU ORI MAI MARE

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a anunţat că lucrările la Centrul de Deşeuri au intrat “în linie dreaptă”, finalizarea acestora urmând a avea loc în a doua jumătate a anului 2018. Asta înseamnă că Tişe îi dă cu flit Ministrului Mediului, Graţiela Gavrilescu, care a dat termen Consiliului Judeţean să finalizeze Centrul de Deşeuri în 6 luni.