Ştiri din Transilvania

Cel mai toxic condiment din bucătărie. Consumat în doze mari provoacă halucinații și îți distruge organele

Cel mai toxic condiment din bucătărie. Deși mulți dintre noi iubim acest condiment, consumat în doze mari provoacă halucinații și este foarte nociv pentru organism.

 

 


Cel mai toxic condiment din bucătărie care dacă este consumat în doze mari provoacă halucinații și îți distruge organele este nucșoara. Acesta este ultimul condiment la care ne-am gândi că ar putea să ne facă rău.

 


Și totuși, este un condiment toxic pe care toți îl avem în bucătărie și îl folosim pentru prăjituri sau diverse mâncăruri. Specialiștii trag un semnal de alarmă, fiindcă dacă îl consumăm în doze mari putem avea probleme grave de sănătate.

Cel mai toxic condiment din bucătărie. Provoacă halucinații

Cel mai toxic condiment din bucătărie, nucșoara, provoacă halucinații dacă este consumat într-o doze mare, ne avertizează specialiștii. Chiar două lingurițe de nucșoară pot fi extrem de toxice pentru organismul tău fiindcă acesta conține miristicină. 


Miristicina este un ulei care se regăsește în nucșoară, cel mai toxic condiment din bucătărie, care provoacă halucinații (efecte halucinogene). Pe lângă provoacă halucinații pe care acest condiment toxic le provoacă, putem să avem chiar și amețeli sau convulsii dacă nu îl consumăm în doze mici. Dacă există persoane care sunt alergice la acest ulei, atunci efectele secundare pot fi mult mai grave. 

Cel mai toxic condiment din bucătărie. Nucșoara conține miristicină și safrol, iar odată ingerați în doze mari, acești compuși pot provoca simptome cum ar fi halucinații și pierderea coordonarii musculare, scrie sfaturimedicale.ro. Unele persoane consumă cel mai toxic condiment din bucătărie chiar pentru efectul său halucinogen.


CITEȘTE ȘI:

Condimentul care te ajută să slăbești. Are aromă plăcută și scade nivelul de zahăr din organism


 

Cel mai TOXIC aliment pentru ficat. Este mai nociv decât alcoolul, dar iubit de consumatori

Cel mai toxic condiment din bucătărie. Ne distruge organele

Cel mai toxic condiment din bucătărie, nucșoara, mai are și alte efecte adverse neștiut de cei mai mulți dintre noi. Pe lângă că provoacă halucinații nucșoara, acest condiment toxic, ne poate distruge mai multe organe din corp.

Specialiștii spun că intoxicația cu nucsoară, cel mai toxic condiment din bucătărie, poate provoca simptome grave, precum bătăi rapide ale inimii, vărsaturi, greață și agitație. Cel mai toxic condiment din bucătărie poate duce chiar la moarte dacă este combinat cu alte droguri.

Unele studii făcute pe animale au arătat că dacă nucșoara, cel mai toxic condiment din bucătărie, este consumată în doze mari ne distruge unele organe. Efectele toxice ale acestui condiment sunt legate de ingestia de doze mari de nucsoara – nu de doze mici utilizate în mod obișnuit în bucătărie. Efectele sale nu sunt negative dacă acest condiment este consumat în doze mici.

CITEȘTE ȘI:

Alimente TOXICE care cauzează boli de ficat. Ne distrug organismul și cresc riscul de obezitate

 

Mâncarea care previne cancerul la colon. E cheia spre o viață sănătoasă și stimulează sistemul imunitar

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter