Ştiri din Transilvania

Alimente TOXICE care cauzează boli de ficat. Ne distrug organismul și cresc riscul de obezitate

Alimente TOXICE care cauzează boli de ficat. Există o legătură strânsă în alimentație și ficat, din acest motiv trebuie neapărat să te ferești de aceste alimente care ne distrug organismul și cresc riscul de obezitate.

 

Alimente TOXICE care cauzează boli de ficat. Între ficat și alimentație există o legătură strânsă, fiindcă acest organ ne ajută corpul să digere alimentele pe care le consumăm. Ulerior, ficatul transformă mâncarea în energie.


 

Astfel, la fel cum ficatul ajută organismul prin filtrarea toxinelor și a altor substanțe toxice din sânge, există alimente toxice care cauzează boli de ficat.


Alimente TOXICE care cauzează boli de ficat. Alimentele bogate în proteine

Alimentele bogate în proteine se numără printre alimentele toxice care cauzează boli de ficat. Chiar dacă o dietă bogată în protenie aduce beneficii corpului nostru, consumate în exces, alimentele cu proteine ne pot face rău. Acestea pot priva organismul de alte substanțe nutritive esențiale, potrivit sfatulmedicului.ro.

Alimente TOXICE care cauzează boli de ficat. Dacă adoptăm un regim cu alimente bogate în proteine, în special în scopul de a slăbi, ficatul nostru poate fi suprasolicitate și se poate deteriora. Acest lucru afectează grav întreg organismul. 


Deși ficatul metabolizează proteinele, când sunt consumate în exces devin alimente toxice care cauzează boli la ficat. El trebuie să depună un efort dublu în cazul acestor alimente, iar apoi apar probleme de funcționare.

Dieta cu multe proteine aduce riscuri hepatice foarte mari la persoanale care au deja afecțiuni ale ficatului pentru că contribuie la degenerarea sau agravarea acestor boli, potrivit sursei citate.


CITEȘTE ȘI:

Băutura iubită de tineri, foarte nocivă pentru organism. Poate provoca boli de inimă sau ficat


 

Mâncarea care previne cancerul la colon. E cheia spre o viață sănătoasă și stimulează sistemul imunitar

Alimente TOXICE care cauzează boli de ficat. Cresc riscul de obezitate

Alimente toxice care cauzează boli de ficat - alimentele grase. Aceste alimente sunt produse care au extrem de multe calorii și contribuie la creșterea colesterolului în sânge. Pe lângă acest lucru, alimentele grase cresc riscul de obezitate. Alimentele grase cele mai nocive sunt și factori de risc pentru bolile de ficat. 

Alimente toxice care cauzează boli de ficat - alimentele grase:

- margarina
- maioneză
- unt
- brânza
- piele de pasăre
- carne grasă
- prăjeli
- prăjituri
- produse de patiserie

CITEȘTE ȘI:

Fructul care te ajută să slăbești cel mai rapid. Are beneficii enorme pentru organism, pe care puțini le știu

 

Băutura care ajută la sănătatea creierului. Un pahar pe zi te scapă de boli și te ajută să slăbești

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter