Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 29 august 2021. Final de relație pentru Balanță. Gemenii au scandal în familie

HOROSCOP 29 august 2021. Află ce zodie descoperă că are probleme de sănătate și ce nativ își salvează relația.

 

 


HOROSCOP 29 august 2021. Astrele anunță o zi tensionată pentru majoritatea zodiilor. Unii nativi se concentrează pe muncă.

 


Horoscop 29 august 2021. Berbec 

Cei din zodia Berbec sunt tentați să încerce din răsputeri să își impună punctul de vedere și să obțină ceea ce își doresc cu orice preț. Ambiția este bună, însă astrele te sfătuiesc să înveți când e momentul să te oprești, altfel îți vei regreta deciziile.  

Horoscop 29 august 2021. Taur 

Taurii vor avea parte de conflicte. Încăpățânați din fire, vor cu tot dinadinsul să își impună punctul de vedere, în relațiile cu ceilalți. De aici și până la ceartă e doar un pas, așa că fiți temperați. 


Horoscop 29 august 2021. Gemeni 

Nativii Gemeni au probleme serioase în familie, iar asta le afectează starea de spirit. Un Membru din familie a făcut ceva care v-a supărat, iar azi, pare că vi s-a umplut paharul, iar lucrurile vor escalada. 

Horoscop 29 august 2021. Rac 

Pentru Raci se anunță o zi agitată, cu nervii întinși la maximum. Te vei afla în situația în care va trebui să dezbați un subiect sensibil cu o persoană apropiată, iar discuția nu va merge în direcția în care te-ai fi așteptat. Astrele recomandă să dai dovadă de calm și răbdare, iar lucrurile se vor ameliora. 


Horoscop 29 august 2021. Leu 

Cei din zodia Leu au parte azi de o zi destul de tensionată, acest fapt datorându-se stării de sănătate care nu este una tocmai bună. A venit momentul să te odihnești mai mult și să ai mai multă grijă de tine, pentru a nu ajunge ca starea ta de sănătate să se complice și mai tare. 

Horoscop 29 august 2021. Fecioară 

Nativii Fecioară își dedică ziua unui proiect în care au pus suflet și își doresc să îl ducă la capăt cu brio. În curând, roadele muncii tale se vor vedea și nu vei regreta efortul depus. 


Horoscop 29 august 2021. Balanță 

Pentru Balanțe se întrezărește un final de drum al poveștii de iubire pe care au trăit-o. Ați încercat să reparați lucrurile, însă rezultatele nu au fost pe măsură. Astfel, ați ajuns la concluzia că a pune capăt poveștii este cea mai bună decizie. 

Horoscop 29 august 2021. Scorpion 

Scorpionii vor socializa azi mai mult decât de obicei. Profitați de starea bună pe care o aveți pentru a vă conecta cu oamenii și pentru a forma noi legături care vă vor fi de folos pe viitor din punct de vedere profesional. 

Horoscop 29 august 2021. Săgetător 

Cei aflați sub semnul zodiacal al Săgetătorului sunt preocupaţi să îşi rezolve problemele din cuplu. Discuțiile pe care le veți avea cu partenerul va duce relația la nivelul următor, iar lucrurile se vor rezolva chiar mai bine decât vă așteptați. 

Horoscop 29 august 2021. Capricorn 

Capricornii trec prin momente dificile în relația lor, acest lucru fiind cauzat de suspiciunile pe care le ai de o vreme în legătură cu partenerul. Gelozia nu aduce nimic bun, mai ales atunci când îndoielile nu sunt unele fondate. 

Horoscop 29 august 2021. Vărsător 

Cei din zodia Vărsător trec printr-o criză la nivel emoțional. Te confrunți cu probleme legate de încrederea în sine, iar asta îți afectează relațiile cu cei din jur. Acordă-ți mai mut timp pentru a face lucrurile care îți fac plăcere, îți vei găsi liniștea, e nevoie doar de răbdare. 

Horoscop 29 august 2021. Pești 

Peștii realizează că poate au ignorat sfaturile celor din jur, inclusiv pe cele ale persoanei iubite în legătură cu o decizie legată de viața personală. Poate că a venit momentul să iei în considerare ceea ce ți se spune și să regândești situația în care te afli.

CITEȘTE ȘI:

Zodii bune la pat. Cum fac sex barbatii in functie de zodia lor

abonare newsletter