Ştiri din Transilvania

Zodiacul iubirii pentru vara 2021. Ce zodii își vor găsi jumătatea și care sunt sortite dezamăgirii?

Unele zodii se vor dovedi mai norocoase decât altele în ceea ce privește viața amoroasă în vara aceasta.

 

 


Află care sunt zodiile care se vor îndrăgosti vara aceasta și care vor avea parte de dezamăgiri.

 


Zodiacul iubirii vara 2021. Berbec

Încă de la începutul verii și până la finalul lunii august, ești concentrat în mare parte pe viața sentimentală. Trăiești o poveste de iubire incredibilă, ești cu capul în nori, mai îndrăgostit ca niciodată, iar uneori parcă nici nu îți vine să crezi că ești atât de norocos și că ți-ai întâlnit sufletul pereche. Este posibil să te gândești deja la pasul cel mare. În cazul în care ești singur, nu îți face griji - în această vară lucrurile se vor schimba pentru tine. Universul îți scoate în cale o persoană cu adevărat specială care va intra în viața ta în scurt timp.


Zodiacul iubirii vara 2021. Taur

Îți reactivezi viața socială și ai parte de multe momente frumoase, dar nu fără a trăi și câteva dezamăgiri. Cazi pradă unor seducători și manipulatori, însă toate aceste experiențe te pregătesc pentru ceva mult mai măreț, în luna august, atunci când întâlnești o persoană cu adevărat specială. Sfat din partea astrelor: lasă-te purtat de val și nu forța lucrurile.


Zodiacul iubirii vara 2021. Gemeni

S-ar putea să va îndrăgostiți la prima vedere. Profitați de ocazie și nu lăsați timiditatea să vă pună piedici. Norocul nu se arată chiar pe toate drumurile! Vă veți bucura din plin de dragoste anul acesta dacă veți ști să nu dați cu piciorul oportunităților. Veți avea o senzualitate aparte mai ales spre sfârșitul verii, când s-ar putea să vă întâlniți sufletul pereche. Dacă sunteți deja implicați într-o relație, lucrurile stau și mai bine. Aveți ocazia să o consolidați dacă veți învață să vă apreciați perechea așa cum merită și dacă veți înțelege că dragostea nu pică din cer.

CITEȘTE ȘI


Cei mai sexy bărbați ai zodiacului. Află cum e un bărbat în funcție de zodia sa

 

Zodiacul iubirii vara 2021. Rac

S-ar putea să fii pregătit pentru o schimbare majoră din viața ta amoroasă în această vară. Poate că au existat drame, sau poate o lipsă enervantă a acestora, și te gândești, pur și simplu, de ce să te deranjezi. S-ar putea să crezi că e prea bine ca să fie adevărat, sau că sunt mai multe probleme decât merită, dar fii sigur că aceasta este pasiune adevărată. Dă-le o șansă, pentru că asta este ceea ce așteptai.

Zodiacul iubirii vara 2021. Leu

Ești deja într-o relație? Dacă ai răspuns cu „Da”, atunci ce mai aștepți? De ce nu faci pasul cel mare? Timpul trece, iar persoană cu care ești ți-a demonstrat deja că este implicată 100% în relație și că te iubește cu adevărat. Dacă ești singur, atunci pregătește-te pentru o perioadă cu adevărat interesantă în ceea ce privește viața sentimentală. Este posibil ca în prima jumătate a lunii iulie să îți întâlnești sufletul pereche. Te vei îndrăgosti imediat și vei face tot posibilul să fii cu această persoană. Nu îți face griji, însă, sentimentul va fi unul reciproc. Relația va evolua destul de repede.

CITEȘTE ȘI

Cele mai bune zodii în dragoste. Care te cucerește cel mai ușor?

 

Zodiacul iubirii vara 2021. Fecioară

Se preconizează drame majore în cuplu dacă nu impui din timp limite între tine și partener. Tu vei oferi mult mai mult decât vei primi, iar cel drag va considera că nu trebuie să mai facă niciun efort pentru a te ține aproape. Vei reuși să ai relația la care visezi doar dacă ai o discuție sinceră, în cadrul căreia să îi spui absolut tot ceea ce te deranjează.

Zodiacul iubirii vara 2021. Balanță

Apare cineva care te convinge să te angajezi într-o relație! Ar putea fi un Capricorn puternic și tăcut, sau un Leu puternic și ambițios. Ei te provoacă și te forțează să fii energic în alte domenii ale vieții în care, de obicei, ai fi pasiv.

Zodiacul iubirii vara 2021. Scorpion

Dacă îți pasă prea mult ce cred prietenii tăi despre partenerul tău nu vei face decât să suferi și mai mult. Nu le asculta părerile superficiale despre viața ta amoroasă. Amintește-ți că tu ești propriul tău stăpân și doar tu poți să faci regulile, nu trăi după cum dictează ceilalți și ascultă-ți inima întotdeauna.

Zodiacul iubirii vara 2021. Săgetător

Dacă cochetezi cu cineva chiar acum și nu merge așa cum ai sperat, atunci lasă-l să plece. Spun asta pentru că aceste cărți arată că imediat ce dai drumul la ceva care nu funcționează, atunci va apărea ceva mult mai bun. Un semn de Foc (Berbec, Leu sau Săgetător) te-a admirat și își așteaptă momentul!

Zodiacul iubirii vara 2021. Capricorn

Ești în cea mai bună perioadă a vieții tale, te simți în sfârșit liniștit și împăcat și mai fericit ca niciodată. Persoana care este alături de tine ți-a demonstrat de nenumărate ori că este cineva pe care te poți baza oricând, care îți va fi alături necondiționat, la bine și la greu și care nu îți va face niciodată rău intenționat. Ești singur? Nu îți face griji, astrele lucrează deja în favoarea ta și pregătesc terenul pentru a întâlni pe cineva cu adevărat special care îți va da lumea peste cap și te va face să te îndrăgostești. Trebuie doar să mai ai puțină răbdare, încă nu este momentul potrivit, mai ai puțin de lucrat la tine.

Zodiacul iubirii vara 2021. Vărsător

Franchețea și onestitatea este modul tău obișnuit de operare, dar nu și vara aceasta! Ești gata să te implici într-o legătură secretă și interesantă, care s-ar putea să nu fie în întregime cinstită (dar, hei, totul e corect în dragoste și în război, nu?). Această persoană este cineva care te obsedează de mult timp, o adevărată pasiune. Și ea te place, să știi!

Zodiacul iubirii vara 2021. Pești

Vei avea parte de iubire chiar în locurile pe care le frecventezi cel mai des. Nu este exclus să te îndrăgostești nebunește de persoana care stă alături de tine pe banca din parc sau de amicul nou din cercul de prieteni. Trebuie să fii încrezător și să nu îți fie teamă să faci chiar tu primul pas.

CITEȘTE ȘI

Zodiacul divorțului. Care sunt bărbații de care ai putea divorța, în funcție de zodia ta?

abonare newsletter